Renate Bouwman, creator van droombaanfabrieken

Persoonlijke missie Ik help mensen en organisaties bij het behalen van maximaal rendement uit hun talent.  Als je in je werkomgeving talenten en passies kunt verbinden aan jouw werk, dan creëer je je eigen droombaan. Als organisatie benut je daarmee het volledige potentieel van medewerkers. Dat levert plezieriger werken op en beter resultaat.

Goed werkgeverschap en talent ontwikkeling Als sparringspartner van directie en MT help ik organisaties om het rendement uit talent te verhogen. Bij het uitvoeren van projecten over goed werkgeverschap en talentontwikkeling.  Als programmamanager & facilitator, creëer en realiseer ik ook programma’s gericht op leiderschap en talentontwikkeling.

Aanpak In mijn aanpak lever ik een echte bijdrage aan ontwikkeling en groei van mensen en organisaties. Ik breng helderheid in communicatie en de kern van de zaak. Als katalysator breng ik beweging, geef vertrouwen dat het kan en ben gedreven in het behalen van het gewenste resultaat. Ik help bij het verkrijgen van inzicht, de vertaling en de actie vanuit persoonlijke verbinding en flair. 

Achtergrond De eerste 10 jaar van mijn loopbaan heb ik gewerkt binnen de werving & selectie-, detacheringsbranche in diverse commerciële en management rollen. Daarna ben ik 6 jaar werkzaam geweest bij Vitae (Beste Werkgever volgens GPTW in 2005 - 2009) als verantwoordelijke voor het HR Advieslabel Vitae Perspectief/Experis Expertise. In deze rol heb ik talent- en leiderschapsprogramma's ontwikkeld en uitgevoerd, advies en implementatietrajecten over goed werkgeverschap, ontwikkeling en uitvoering van een expeditie naar Antarctica, leiderschapstrajecten en diverse teamtrajecten bij klanten in diverse branches. 

 

De Droombaanfabriek - Emmastraat 1 - 6862 GR Oosterbeek - M. 06 81 47 57 47 Volg De Droombaanfabriek op Twitter Kom in contact met De Droombaanfabriek op LinkedIn